اخبار و رویدادها: برگزاری نهمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي سال 1401

برگزاری نهمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي سال 1401
شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱- ۱۰:۰۸:۴۴

برگزاری نهمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي سال 1401

نهمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي سال 1401 ویژه آموزش و پرورش در دانشگاه صنعتی شاهرود با موفقيت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نهمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي سال 1401 ویژه آموزش و پرورش صبح روزهای روز پنجشنبه  لغايت روز جمعه 15 و 16 اردیبهشت ماه جاری در محل  دانشكده هاي فيزيك، معماري و شهرسازي، سالن مطالعه، سلف سرويس و سالن ورزشي فجراین دانشگاه  با موفقيت برگزار شد.

در طی دو روز برگزاری این آزمون هزار و 670 داوطلب خانم و 424 داوطلب آقا به رقابت با یکدیگر پرداختند.

لازم به ذکر است؛ حوزه های امتحانی دانشگاه از شب قبل آزمون ضدعفونی شده و علاوه بر باز بودن پنجره‌های ساختمان، عوامل اجرایی مطابق با تدابیر بهداشتی طبق دستورالعمل‌ها در سالن‌های امتحانی حضور داشتند، همچنین رعایت فاصله 15۰ سانتیمتری در چیدمان صندلی‌ها، کنترل عدم تراکم در ورودی سالن ها و ضدعفونی در درب ورودی از جمله تمهیدات صورت گرفته در حوزه های امتحانی دانشگاه صنعتی شاهرود بود.