اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 4 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱- ۰۷:۵۹:۲۸

در خصوص نحوه حضور دانشجویان مقطع کارشناسی

در خصوص نحوه حضور دانشجویان مقطع کارشناسی

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان، پیرو اطلاعیه­ های قبلی در خصوص آموزش حضوری دانشجویان مقطع کارشناسی در نیم­سال دوم 1401-1400، به اطلاع دانشجویان محترم می­ رساند؛ ازسرگیری آموزش حضوری دانشجویان مقطع کارشناسی از تاریخ 1401/02/17 به شرح جدول زیر انجام خواهد شد.

نام دانشکده

نام رشته

دانشجویان مشمول آموزش حضوری

1- مهندسی معماري و شهرسازي، 2- مهندسی معدن، نفت و ژئوفيزيك، 3- مهندسی عمران، 4- مهندسی صنايع و مديريت، 5- مهندسی فناوري اطلاعات (IT) و كامپيوتر، 6- مهندسی كشاورزي، 7- فیزیک و مهندسی هسته­ ای، 8- علوم زمين، 9- تربیت بدنی، 10- رياضي، 11- شیمی، 12- گروه زبان­های خارجی

تمامی رشته­ ها

دانشجویان ورودی 98 (مهر و بهمن) و قبل از آن

1- مهندسی برق و رباتيك، 2- مهندسی شيمي و مواد 3- مهندسی مكانيك

تمامی رشته­ ها

دانشجویان ورودی 99 (مهر و بهمن) و قبل از آن

توضیحات مهم:

1- لیست دروسی که به­ صورت حضوری برگزار خواهند شد از پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ 1401/02/11 از طریق گزارش شماره 115 سیستم گلستان برای دانشجویان محترم قابل رویت می­ باشد. لازم است دانشجویان محترم برنامه ­ریزی لازم جهت شرکت حضوری در کلاس­ها در موعد مقرر را داشته باشند.

2- استفاده از خوابگاه­ های دانشجویی فقط برای دانشجویانی­ که واکسیناسیون کامل (3 دوز) انجام داده ­اند، مجاز است (به ­جز افرادی که با ارائه مستندات، منع پزشکی دارند و یا زمان تزریق دوره بعدی واکسن آنها فرا نرسیده باشد). بدیهی است دانشگاه از اسکان دانشجویانی­ که واکسیناسیون کامل را انجام نداده ­اند، معذور است.

3- یادآوری می ­نماید این تصمیمات براساس شرایط فعلی بیماری کرونا اتخاذ شده است. در صورت هرگونه تغییر شرایط از نظر شیوع بیماری کرونا و رنگ­ بندی شهرها، تصمیمات جدید متناسب با شرایط اتخاذ و اطلاع ­رسانی خواهد شد.

با آرزوی توفیق الهی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود