اخبار و رویدادها: دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمان اولین دوره مسابقات انتخابی آکواتلون

دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمان اولین دوره مسابقات انتخابی آکواتلون
پنج شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۱- ۱۳:۲۱:۰۶

دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمان اولین دوره مسابقات انتخابی آکواتلون

علی رضوانی دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمانی اولین دوره مسابقات آکواتلون را از آن خود نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین دوره مسابقات پنتاتلون پنجگانه مدرن رشته بای‌اَتل قهرمانی نخبگان کشور مردان و انتخابی تیم ملی جهت اعزام به مسابقات جهانی پرتغال صبح روز چهارشنبه 10 فروردین ماه 1401 به میزبانی فدراسیون ورزش های سه گانه در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد.

بر اساس این گزارش اولین دوره مسابقات بای‌اَتل (شنا و دو) قهرمانی کشور به عنوان یکی از زیرشاخه های مدرن پنتاتلون به صورت مشترک با مسابقات آکواتلون قهرمانی نخبگان کشور (سه‌گانه دو، شنا، دو) در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان برگزار شد.

در پایان و در رده بزرگسالان علی رضوانی دانشجوی تربیت بدنی این دانشگاه و عضو تیم ملی سه گانه جمهوری اسلامی ایران توانست مقام قهرمانی این رقابت ها را کسب نماید و محمدحسین طیبی از استان تهران دوم شد و امین سقایی دهکردی از  استان چهارمحال بختیاری در رده سوم ایستاد.

در رده سنی جوانان نیز محمدامین یزدانی از اصفهان قهرمان شد و آرتین نصیری و مهدی انصاری از زنجان به ترتیب در جایگاه های دوم و سوم قرار گرفتند.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به ایشان و جامعه دانشگاهی این دانشگاه تبریک عرض می نماید.

photo_2022-04-11_10-22-32