اخبار و رویدادها: اطلاعیه آموزشی (۱۵۲):معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص نحوه حضور دانشجویان در نیمسال دوم 1401-1400

چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۱- ۲۳:۴۰:۳۳

اطلاعیه شماره 3 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص نحوه حضور دانشجویان در نیم¬سال دوم 1401-1400

اطلاعیه شماره 3 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

در خصوص نحوه حضور دانشجویان در نیم­سال دوم 1401-1400

با سلام ضمن تبریک سال نو و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، پیرو اطلاعیه­های قبلی موارد زیر را به اطلاع دانشجویان محترم می­رساند:

1-    دروس نظري دانشجویان مقطع تحصيلي كارشناسي ارشد از تاریخ 27 فروردین ماه 1401 براي تمام ورودي­ها با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی به­صورت حضوري برگزار خواهند شد. لذا دانشجویان كارشناسي ارشد متقاضی استفاده از خوابگاه دانشجویی می­توانند از تاریخ 17 لغایت 22 فروردین ماه 1401 با مراجعه به سامانه الکترونیکی خدمـات دانشجویی (بوستان) نسبت به ثبت­نام خوابگاه اقدام نمایند.

2-    ادامه و تکمیل دروس عملي (آزمایشگاه­های تخصصی) دانشجویان مقطع تحصيلي كارشناسي طبق لیست و برنامه زمانی که از طرف دانشكده­ها اعلام خواهد شد، با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی از تاریخ 27 فروردین ماه 1401 به­صورت حضوري و فشرده برگزار می­گردد. فهرست این دانشجویان از طریق دانشکده­های مربوطه در اختیار حوزه معاونت دانشجویی قرار خواهد گرفت تا در صورت نیاز این دانشجویان نسبت به تخصیص خوابگاه دانشجویی اقدام و اطلاع­رسانی گردد. ضمناً فهرست دروس عملی مربوطه توسط دانشکده­ها به اطلاع دانشجویان محترم خواهد رسید.

3-    دروس نظري دانشجویان مقطع تحصيلي كارشناسي به تدریج به­صورت حضوری برگزار خواهد شد. لذا دانشجویان متقاضی استفاده از خوابگاه دانشجویی از تاریخ 22 لغایت 31 فروردین ماه 1401 با مراجعه به سامانه الکترونیکی خدمـات دانشجویی (بوستان) نسبت به ثبت­نام خوابگاه دانشجویی اقدام نمایند. برنامه زمانی برگزاری حضوری این کلاس­ها در اطلاعیه­های بعدی اعلام خواهد شد.

4-    لازم به ذکر است این تصمیمات براساس شرایط فعلی بیماری کرونا اتخاذ شده است. در صورت هرگونه تغییر شرایط از نظر شیوع بیماری کرونا و رنگ­بندی شهرها، تصمیمات جدید متناسب با شرایط اتخاذ و اطلاع­رسانی خواهد شد.

استفاده از خوابگاههای دانشجویی فقط برای دانشجویانی که واکسیناسیون کامل (3 دوز) انجام داده­اند مجاز است (به جز افرادی که با ارائه مستندات منع پزشکی دارند و یا زمان تزریق دوره بعدی واکسن آنها فرا نرسیده باشد). بدیهی است دانشگاه از اسکان دانشجویانی که واکسیناسیون کامل را انجام نداده­اند معذور است.

با آرزوی توفیق الهی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه