اخبار و رویدادها: اطلاعیه (151): معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص نحوه تشکیل کلاسها پس از تعطیلات نوروزی

دوشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۱- ۲۱:۲۹:۰۳

اطلاعیه  (151):  معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص نحوه تشکیل کلاسها پس از تعطیلات نوروزی

اطلاعیه شماره 2 معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

در خصوص نحوه تشکیل کلاسها پس از تعطیلات نوروزی

با سلام و ضمن تبریک اعیاد مبارک شعبانیه، عید نوروز و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان پیرو اطلاعیه های قبلی موارد ذیل را به اطلاع دانشجویان محترم می رساند:

کلیه کلاسهای عملی و نظری دانشجویان مقطع دکتری از تاریخ ۲۰ فروردین ماه به صورت حضوری برگزار می گردد.

کلیه کلاسهای عملی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از تاریخ ۲۰ فروردین ماه به صورت حضوری برگزار می گردد و کلیه دروس نظری مشترک آنها با دوره دکتری به صورت تلفیقی برگزار خواهد شد.

کلیه دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری به صورت حضوری بوده و فقط در صورت نیاز، ارتباط با داوران خارج از دانشگاه به صورت مجازی امکان پذیر می باشد.

ادامه و تکمیل دروس عملی و کارگاهی دانشجویان مقطع کارشناسی که قبلا از طریق دانشکده ها اطلاع رسانی شده است به صورت حضوری برگزار می شود. زمان بندی ادامه برگزاری این دروس متعاقبا توسط دانشکده ها اطلاع رسانی خواهد شد. سایر دروس نظری مقطع کارشناسی مانند قبل برگزار می شود و هر گونه تغییر در برگزاری کلاسها در اطلاعیه های بعدی اطلاع رسانی خواهد شد.

کلیه آزمونهای پایان نیمسال جاری در تمامی مقاطع به صورت حضوری برگزار خواهد شد، لذا لازم است دانشجویان محترم برای این منظور آمادگی کامل داشته باشند.

تخصیص خوابگاه به دانشجویان محترم و اجازه حضور آنان در کلاسهای درسی مشروط به اجرای واکسیناسیون کامل اعلامی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا ( انجام سه نوبت واکسیناسیون برای استفاده از خوابگاه دانشجویی) خواهد بود.

بدیهی است در صورت تغییر شرایط، هماهنگ با مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیری و اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

با آرزوی توفیق الهی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه