اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه علمی دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

ارتقاء مرتبه علمی دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰- ۱۸:۲۲:۵۸

ارتقاء مرتبه علمی دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

شصت و ششمین جلسه هيات مميزه دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 18 اسفند ماه 1400 در تالار کوثر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ شصت و ششمین جلسه هيات مميزه دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 18 اسفند ماه 1400 با بررسي اصلاحات پيشنهادي شيوه نامه اجرايي آيين نامه ارتقاي مرتبه اعضاي هيات علمي و نيز بررسي مصوبات كميسيونهاي تخصصي هيات مميزه دانشگاه در خصوص درخواست ارتقاي مرتبه تعدادي از اعضاي هيات علمي در تالار کوثر دانشگاه تشكيل گرديد كه طي آن یک نفر از اعضای هیات علمی به مرتبه دانشیاری و یک نفر ديگر به مرتبه استاد تمام ارتقاء يافتند.

دكتر صمد امامقلی زاده عضو هيات علمي دانشكده مهندسی عمران از مرتبه دانشیاری به مرتبه استاد تمام.

دکتر رضا طاهریان عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی و مواد از مرتبه استادیاری به دانشیاری.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به جامعه دانشگاهی و اعضای محترم هیات علمی که به مرتبه بالاتر ارتقاء یافته اند تبریک عرض می نماید و آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان دارد.

photo_2022-03-12_09-53-04