اخبار و رویدادها: برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰- ۱۳:۲۵:۱۲

برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

به مناسبت روز درختكاری آیین كاشت نهال و درخت در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سرپرست دانشگاه به همراه جمعی از اساتید، مدیران و کارکنان این دانشگاه، همزمان با 15 اسفند ماه روز درختكاری با حضور در پردیس مهندسی و فناوری های نوین، با كاشت درخت به استقبال سال نو رفته و در آستانه بهار با این كار نمادین زندگی تازه ای به زمین بخشیدند.

در همین راستا و همزمان با كاشت نهال دکتر مرتضی ایزدی فرد سرپرست دانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و قدردانی از زحمات و نظارت مسئولین دانشگاه و همکاران حوزه باغبانی به اهمیت اقدامات صورت گرفته در این حوزه تاکید نمود و گفت: زحمات و تلاش های ارزشمند شما بیش از هر چیز دیگری در دانشگاه دیده می شود و در ذهن ها ماندنی است و هرگز محو نخواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین فندرسکی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خسته نباشید به همکاران حوزه باغبانی دانشگاه، با بیان روایات متعددی به اهمیت درختکاری پرداخت و به پاداش ارزشمند افرادی که به کاشت، حفظ نهال و صبوری تا به ثمر نشست آن مشغول هستند، اشاره نمود.

لازم به ذکر است، در ادامه تعدادی نهال پيرامون مجموعه كارگاه هاي آموزشي پرديس مهندسي و فناوري هاي نوين دانشگاه کاشته شد.