اخبار و رویدادها: برگزاری مجمع عمومی هیات امنای بنیاد خیرین دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مجمع عمومی هیات امنای بنیاد خیرین دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰- ۱۸:۱۲:۲۸

برگزاری مجمع عمومی هیات امنای بنیاد خیرین دانشگاه صنعتی شاهرود

مجمع عمومی هیات امنای بنیاد خیرین دانشگاه صنعتی شاهرود با رعایت کامل الزامات بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، صبح روز شنبه نهم بهمن ماه سال جاری؛ مجمع عمومی هیات امنای بنیاد خیرین دانشگاه با حضور اعضای هیات امنا، اعضای هیات مدیره، مدیر عامل و بازرسین بنیاد خیرین دانشگاه به صورت حضوری و با رعایت کامل موارد و الزامات بهداشتی، پس از قرائت قرآن و انتخاب اعضای هیات رئیسه مجمع عمومی در محل تالار کوثر برگزار شد.

دکتر مرتضی ایزدی فرد سرپرست دانشگاه به عنوان رئیس جلسه مجمع هیات امنای بنیاد خیرین دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حاج علی اکبر شهری رئیس پیشین هیات امنا بنیاد خیرین دانشگاه و قدردانی از زحمات دکتر ایرج پیروز نائب رئیس پیشین هیات امنای دانشگاه قدردانی نمود و در ادامه از زحمات و فعالیت های دکتر محمدمهدی فاتح رئیس هیات مدیره و ناصر بابایی مدیر عامل بنیاد خیرین دانشگاه نیز تشکر کرد.

سپس اعضای هیات امناء دکتر محمدمهدی فاتح را به عنوان رئیس جدید هیات امنای بنیاد خیرین دانشگاه انتخاب نمود. دکتر فاتح در این جلسه ضمن بیان مزیت های ایجاد بنیاد خیرین دانشگاه، گزارشی از عملکرد بنیاد در خصوص ساخت خوابگاه، احیای پردیس معدن آموزشی، کمک به سیل زدگان، زلزله زدگان، دانشجویان کم بضاعت و همچنین همیاری افرادی که با مشکلات اشتغالی و اقتصادی به واسطه شیوع بیماری کرونا مواجه شدند، ارائه نمود.

در ادامه این جلسه ناصر بابائی مدیر عامل بنیاد خیرین دانشگاه صنعتی شاهرود، به ارائه گزارش عملکرد این بنیاد طی یکسال اخیر پرداخت و با توجه به ضرورت، پیشنهاداتی در خصوص ساختار سازمانی بنیاد ارائه نمود.

در ادامه این جلسه پس از بحث و تبادل نظر پیرو دستور کار مجمع؛ اصلاحاتی در مواد و بندهایی از اساسنامه نظیر تعداد اعضای هیات امناء بنیاد و تعداد اعضای هیات مدیره و مدت زمان تصدی انجام فعالیت اعضا صورت گرفت و اعضای جدید هیات امنا، معرفی و اعضای جدید هیات مدیره و بازرسین انتخاب شدند.

photo_۲۰۲۲-۰۱-۲۹_۱۳-۱۲-۵۳photo_۲۰۲۲-۰۱-۲۹_۱۳-۱۲-۵۵photo_۲۰۲۲-۰۱-۲۹_۱۳-۱۲-۵۳ (2)photo_۲۰۲۲-۰۱-۲۹_۱۳-۱۲-۵۴photo_۲۰۲۲-۰۱-۲۹_۱۳-۱۲-۵۲