اخبار و رویدادها: پیام رئيس دانشگاه به مناسبت سالروز نهم دی ماه و یاد خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی

چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰- ۱۳:۴۹:۲۴

دكتر مرتضي ايزدي فر د سرپرست دانشگاه صنعتی شاهرود با صدور بیانیه ای؛ نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و سیزدهم دی ماه روز مقاومت؛ یاد خاطره سردار رشید اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گرامیداشت.

بسمه تعالی

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز نهم دی ماه و یاد خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی

دکتر مرتضی ایزدی فرد سرپرست دانشگاه صنعتی شاهرود، با صدور بیانیه ای نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و یاد خاطره سردار رشید اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گرامیداشت.:

بسم الله الرحمن الرحیم

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا»

(احزاب: ۲۳)

در تاریخ پر فراز و نشیب ایران اسلامی، همواره ایام و برهه های حساس و سرنوشت سازی وجود داشته است که حضور آگاهانه، شگفتي ساز و برخاسته از بصیرت متکی بر ایمان و اراده الهی ملت ایران در این صحنه ها، حماسه هایی ماندگار، الهام بخش و عبرت آموز خلق کرده است. بی شک نهم دی ماه، نقطه سرنوشت ساز و یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی کشور عزیزمان است که حماسه ای ماندگار و الهام بخش را ثبت نمود.حرکتی منحصر به فرد و بی نظیر که بار دیگر به دشمنان ثابت کرد که مردم ایران اسلامی تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های ارزشمند انقلابي اسلامي خود ایستاده‌اند.

اکنون در سالگرد دو حادثه عظیم قرار داریم که یکی نشان از هوشمندی و عقلانیت جامعه ایران در برابر بازی های موذیانه و فتنه بیگانگان و همراهی جاهلانه خودی ها بود و تجلی عمیق آن در روز نهم دی ماه محقق گرديد و دیگری شهادت سردار برزگ سپاه اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود که خالصانه و مجاهدانه، در راه حفظ ارزش هاي انساني و اسلام ناب محمدي(ص) همه چيز خود را فدا كرد وبه آرزوي ديرينه خود يعني شهادت در راه خدا نائل گرديد .

دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی، روز بصیرت و میثاق است امت با ولایت و یاد ،خاطره سردار رشید اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اعلام می‌دارد که با تبعیت محض از رهنمودهاي نائب امام عصر(عج) مقام عظمای ولایت، پرصلابت و پرقدرت و با روحیه جهادی و انقلابی در راستای تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی دریغ نخواهد ورزيد.

حال كه مشعل فروزان مقامت با شهادت سردار سرداران رشيد اسلام پر فروغ تر از گذشته مي درخشد امیدواريم راه رهایی ملت‌های مظلوم و ستمدیده از چنگال قدرت‌های استکباری توسط همه اقشار امت بخصوص دانشجويان وجوانان برومند ایران اسلامی با قوت ادامه یابد.

با آرزوی توفیق الهی

مرتضی ایزدی فرد