اخبار و رویدادها: آیین تکریم و معارفه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ظفر دانشگاه

آیین تکریم و معارفه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ظفر دانشگاه
دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰- ۰۹:۰۹:۱۳

آیین تکریم و معارفه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ظفر دانشگاه

آیین تکریم و معارفه مسئولان سابق و جدید فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ظفر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آیین تکریم و معارفه مسئولان سابق و جدید فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ظفر این دانشگاه پیش از ظهر روز یکشنبه 28 آذرماه جاری با حضور دکتر مرتضی ایزدی فرد سرپرست دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین فندرسکی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر حسین نیکوفرد رئیس بسیج اساتید، حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی رئیس حوزه نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه شاهرود، سرهنگ محمدی جانشین سپاه ناحیه شاهرود، سرهنگ اسماعیلی فرمانده حوزه بسیج اداری (الحدید) و  جمعی از همکاران و فعالان بسیجی برگزار شد و در این مراسم محمد علی میثمی فر به ‌عنوان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ظفر این دانشگاه معرفی و از تلاش‌های حسن ترابی قدردانی شد.

در حکمی از سوی سرهنگ پاسدار محمد خوشقدم فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهرود آمده است:

برادر بسیجی محمد علی میثمی فر به موجب این حکم جنابعالی به سمت فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ظفر دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و نصب العین قرار دادن تقوا، جهاد در راه خدا و رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و موسس شجره طیبه بسیج حضرت امام خمینی (ره) تدابیر و منویات ولی امر مسلمین و فرمانده معظم کل قوا، حضرت آیت ا... العظمی امام خامنه ای (مدضله العالی)، بتوانید با بهره گیری از امکانات مادی و معنوی، با همت و تلاش هر چه بیشتر زمینه حضور سازمان یافته مردم به ویژه جوانان در رده های مقاومت بسیج را فراهم و بسیجیان امر سازمان خود را بر اساس وظایف محوله در صحنه های مورد نیاز انقلاب شکوهمند اسلامی به کارگیی نمائید و در جهت پویایی بسیج ده ها میلیونی گامهای موثری بردارید.

photo_2021-12-20_10-10-32photo_2021-12-20_10-10-43photo_2021-12-20_10-09-56