اخبار و رویدادها: انتصاب عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک به سمت عضو اتاق فکر سیاست گذاری فناوری وزارت عتف

جمعه ۲۶ آذر ۱۴۰۰- ۰۸:۲۵:۵۹

دکتر محسن نظری، رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان، به سمت عضو اتاق فکر سیاست گذاری فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محسن نظری رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مکاترونیک، طی حکمی از سوی دکتر علی خیرالدین، مشاور وزیر در امور علمی، تحقیقاتی و فناوری به سمت عضو اتاق فکر سیاست گذاری فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه آموزش عالی، به موجب این حکم به سمت "عضو اتاق فکر سیاست گذاري فناوري" وزارت علوم، تحقیقات و فناوري منصوب می‌شوید. امید است با همکاري و هم‌فکري صاحب نظران این حوزه و با ارایه راهکارها و راهبردهاي عملیاتی حاصل از اتاق فکر مذکور، اهداف و سیاست‌هاي این وزارت در زمینه سیاست‌گذاري فناوري تحقق یابد.

دانشکده مهندسی مکانیک این انتصاب شایسته را به آقای دکتر نظری تبریک می گوید.