اخبار و رویدادها: دو عضو هیات علمی دانشگاه در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی در سال ۲۰۲۱

دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰- ۱۳:۴۰:۱۷

بر اساس نتایج اعلام شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دو عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پایگاه استنادی جهان اسلام ( ISC) ، اسامی پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی را بر اساس داده‌‌های دو پایگاه استنادی ESI و WOS با استفاده از روش‌‌شناسی پیشرفته شناسائی و استخراج نموده است.

بر این اساس، دکتر اکبر ملکی و دکتر محمدحسین احمدی اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی در سال ۲۰۲۱ قرار گرفتند.

شایان ذکر است، انتخاب پژوهشگران یک درصد برتر بر اساس شاخص‌هایی از قبیل تعداد خود استنادی به ازای هرمقاله، نسبت تعداد کل استنادها به تعداد کل مقالات استناد کننده، تنوع جغرافیایی مقالات استناد کننده و تخصص گرایی و … صورت گرفته است.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به اعضای محترم هیات علمی منتخب و جامعه دانشگاهی تبریک می گوید.