اخبار و رویدادها: دومین جشنواره ملی طرح‌ها، پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی کاربردی

یکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰- ۰۹:۳۰:۱۳

قابل توجه دانشجویان و دانش آموختگان گرامی

دومین جشنواره ملی طرح‌ها، پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی کاربردی

جشنواره ملی "طرح‌ها، پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی کاربردی کارفرمامحور امیرکبیر" که به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری اتاق بازرگانی، بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه‌ها و سازمان‌ها، اکنون در آستانه برگزاری دومین رویداد خود در گستره کشور است، تلاش می‌کند با رویکرد " اقدام عملی برای تعامل و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت" به قدر توان و امکان، بر خواست و نیاز دیرین "ارتباط صنعت و دانشگاه" جامه عمل بپوشاند.

در این رهگذر، با اتکاء به ره­‌توشه وزین برگزاری نخستین دوره این جشنواره و تجربه شیرین اقدام عملی در جلب مشارکت نخبگان و اساتید دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز تولید علم و فناوری و نیز دستگاه‌های اجرایی بهره‌­بردار، به مدد الهی برآنیم تا هر ساله این رویداد ارزشمند و رهگشا را در سالروز شهادت میرزا تقی خان امیرکبیر برگزار نموده و در بلند مدت، شاهد اولویت محور شدن پایان­‌نامه‌ها و رساله‌ها و تقویت روزافزون پیوند حقیقی جامعه، صنعت و دانشگاه باشیم.

طرح­‌ها و پایان‌نامه­‌هایی که بین 1398/7/1 لغایب 1400/8/30دفاع شده باشند، پذیرفته می‌شوند. زمان برگزاری جشنواره، 20 دی‌ماه 1400 و مهلت ارسال آثار، از 23 آبان الی 30 آذر 1400 می‌باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت Payanname.alborzjde.ir مراجعه نمایید.