اخبار و رویدادها: درخشش زهرا نوري آكندي در پنجمين دوره مسابقات ملي پايان نامه سه دقيقه اي

درخشش زهرا نوري آكندي در پنجمين دوره مسابقات ملي پايان نامه سه دقيقه اي
چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۰- ۱۰:۳۹:۰۶

درخشش زهرا نوري آكندي در پنجمين دوره مسابقات ملي پايان نامه سه دقيقه اي

زهرا نوري آكندي، فارغ التحصيل مقطع دكتري رشته زراعت-اكولوژي گياهان زراعي از دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود در مرحله فينال پنجمين دوره مسابقات ملي پايان نامه سه دقيقه اي مقام سوم را كسب كرد.

به گزارش روابط عمومي  دانشگاه صنعتی شاهرود، جهاد دانشگاهي استان سمنان، مرحله فينال و آيين تجليل از برگزيدگان نخستين دوره مسابقات ملي كتاب سه دقيقه اي و پنجمين دوره مسابقات ملي پايان نامه سه دقيقه اي را با حضور رييس جهاد دانشگاهي، مشاورز وزير ورزش و جوانان همراه با رقابت 6 فيناليست مسابقات ملي پايان نامه سه دقيقه اي برگزار نمود.

زهرا نوري آكندي، فارغ التحصيل مقطع دكتري رشته زراعت-اكولوژي گياهان زراعي از دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود در مرحله فينال پنجمين دوره مسابقات ملي پايان نامه سه دقيقه اي، به عنوان نماينده استان سمنان از دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود در بين 6 فيناليست اين دوره از مسابقات مقام سوم را كسب كرد.

گفتني است اين مسابقه با حضور بيش از 200 شركت كننده از استان هاي مختلف كشور برگزار شد و مرحله استاني و همچنین مقدماتي آن در استان سمنان، با حضور 11 شركت كننده، پاييز سال گذشته در سمنان برگزار شد.

1635327795-jd-semnan