اخبار و رویدادها: درخشش زهرا نوری آکندی در مسابقات پایان نامه سه دقیقه ای

یکشنبه ۹ آبان ۱۴۰۰- ۱۱:۵۱:۳۷

درخشش زهرا نوری آکندی در پنجمین مسابقات پایان نامه سه دقیقه ای

درخشش زهرا نوری آکندی در مسابقات پایان نامه سه دقیقه ای

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان سمنان، مرحله فینال و آیین تجلیل از برگزیدگان نخستین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای و پنجمین دوره مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای با حضور رییس جهاد دانشگاهی، مشاورز وزیر ورزش و جوانان و رقابت 6 فینالیست مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای برگزار شد.

در مرحله فینال پنجمین دوره مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای، نماینده استان سمنان از دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین 6 فینالیست این دوره از مسابقات، مقام سوم را کسب کرد.

با انتخاب داوران در این دوره، خانم زهرا نوری آکندی، فارغ التحصیل مقطع دکتری رشته زراعت-اکولوژی گیاهان زراعی از دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب مقام سوم شد.

گفتنی است این مسابقه با حضور بیش از 250 شرکت کننده از استان های مختلف کشور برگزار شد، مرحله استانی و مقدماتی آن در استان سمنان، با حضور 11 شرکت کننده، پاییز سال گذشته در سمنان برگزار شد.