اخبار و رویدادها: اطلاعیه شرکت در کلاسها برای دانشجویان کارشناسی ارشد جدید الورود(1400)

اطلاعیه شرکت در کلاسها برای دانشجویان کارشناسی ارشد جدید الورود(1400)
سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰- ۰۸:۵۹:۰۹

نحوه دریافت برنامه هفتگی و شرکت در کلاسها

قابل توجه دانشجویان "کارشناسی ارشد" ورودی 1400:

برای مشاهده برنامه هفتگی، از روز شنبه 8 آبان ساعت 16:00 وارد سیستم گلستان به آدرس golestan.shahroodut.ac.ir شده( نام کاربری:شماره دانشجویی که سیستم گلستان بعد از ثبت نام به شما داده است و با 400 شروع می شود و رمزعبور:کدملی) واز طریق زیر نسبت به پرینت برنامه خود اقدام نمایید:
"منوی ثبت نام- گزارشهای ثبت نام-ثبت نام-برنامه هفتگی دانشجو در طول ثبت نام"-
برای حضور در کلاسهای آنلاین از روز شنبه وارد سامانه lms.shahroodut.ac.ir شده (نام کاربری: شماره دانشجویی و رمزعبور:کد ملی- با صفر های اول آن-) و طبق برنامه هفتگی در کلاسها شرکت کنید.برنامه هفتگی که از سیستم گلستان دریافت کرده اید با برنامه کلاسهای موجود در سامانه lms باید یکسان باشد. در صورت مغایرت حتما با آموزش دانشکده داخلی 2516(آقای رجبی) یا داخلی 2601 (آقای طالع زاری) تماس بگیرید.برای اطلاع دقیق از اخبار و اطلاعیه های آموزش دانشکده، حتما عضو کانال تلگرام دانشکده شوید: https://t.me/miningpetroleumgeophysics.

در تنظیمات کانال دانشکده آیدی کارکنان آموزش وجود دارد که در تایم اداری پاسخگوی دانشجویان نیز خواهند بود.