اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه علمی 9 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

ارتقاء مرتبه علمی 9 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰- ۰۸:۲۳:۵۶

ارتقاء مرتبه علمی 9 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

شصت و دومين و شصت و سومين جلسه هيات مميزه دانشگاه در روز پنجشنبه مورخ 1400/07/29 در تالار کوثر دانشگاه برگزار شد و با ارتقای رتبه علمی 9 نفر از اعضای هیات علمی موافقت به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ شصت و دومين و شصت و سومين جلسه هيات مميزه دانشگاه در صبح روز پنجشنبه مورخ 1400/07/29 در تالار کوثر دانشگاه برگزار شد و با ارتقاي مرتبه 9 عضو هيات علمي دانشگاه موافقت به عمل آمد.

موافقت با درخواست ارتقاي مرتبۀ آقاي دكتر محمدرضا ربيعي عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی از مرتبه استادياري به دانشياري.

موافقت با درخواست ارتقاي مرتبۀ خانم دكتر الهام دسترنج عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی مرتبه استادياري به دانشياري.

موافقت با درخواست ارتقاي مرتبۀ آقاي دكتر مسعود عليپور اصل عضو هیات علمی دانشکده علوم زمین از مرتبه استادياري به دانشياري.

موافقت با درخواست ارتقاي مرتبۀ آقاي دكتر منصور فاتح عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر از مرتبه استادياري به دانشياري.

موافقت با درخواست ارتقاي مرتبۀ آقاي دكتر كيومرث سيف پناهي عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک از مرتبه استادياري به دانشياري.

موافقت با درخواست ارتقاي مرتبۀ آقاي دكتر فرهاد غلامي عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی از مرتبه استادياري به دانشياري.دانشياري

موافقت با  ارتقاي مرتبۀ آقاي دكتر سيدمحمدحسن حسيني عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت از مرتبه استادياري به دانشياري.

موافقت با  ارتقاي مرتبۀ آقاي دكتر سيدحيدر جعفري عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی از مرتبه استادياري به دانشياري.

موافقت با  ارتقاي مرتبۀ آقاي دكتر احمد معتمدنژاد عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی از مرتبه دانشياري به استادي.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به جامعه دانشگاهی و اعضای محترم هیات علمی که به مرتبه بالاتر ارتقاء یافته اند تبریک عرض می نماید و آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان دارد.

photo_2021-10-23_10-37-05

کلمات کلیدی: ##هیات ممیزه 1400 #ارتقای مرتبه #دانشگاه صنعتی شاهرود