اخبار و رویدادها: برنامه زمانبندی ​”مصاحبه استخدامی” دانشگاه صنعتی شاهرود

برنامه زمانبندی ​”مصاحبه استخدامی” دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰- ۰۹:۲۰:۴۵

برنامه زمانبندی ​”مصاحبه استخدامی” دانشگاه صنعتی شاهرود

برنامه زمانبندی ​”مصاحبه استخدامی” دانشگاه صنعتی شاهرود اعلام و پذیرفته شدگان بر اساس این برنامه باید جهت انجام مصاحبه مراجعه نمایند.

بدین وسیله از کلیه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دعوت می شود، از تاریخ  3/08/1400 لغایت 10/08/1400 طبق جدول زمانبندی زیر به منظور شرکت در جلسۀ « مصاحبه استخدامی » به سازمان مرکزی دانشگاه مراجعه فرمایید.

عدم مراجعه در موعد مقرر به منزله انصراف از ادامه روند استخدام تلقی شده و پذیرفته شده آزمون استخدامی حق هیچگونه اعتراضی در این خصوص نخواهد داشت.

ضمناً در صورت دارا بودن  مدارک معتبر زبان های خارجی، گواهینامه های نرم افزار و دانش کامپیوتر و سوابق پژوهشی  ( برگزیدگان علمی دانشجوئی، مقالات، کتاب، ثبت اختراع و کسب مقام در جشنواره های علمی یا هنری )، به همراه داشتن مدارک فوق در روز مصاحبه  مهارت شغلی  الزامی است.

فرم-تکمیل-زمانبدی-مصاحبه2