اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه مدیریت زمان ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کارگاه مدیریت زمان ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۴ مهر ۱۴۰۰- ۱۲:۱۲:۰۷

برگزاری کارگاه مدیریت زمان ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود، اقدام به برگزاری کارگاهی مجازی تحت عنوان مدیریت زمان ویژه کارکنان این دانشگاه نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، در راستای دانش افزایی هر چه بیشتر در زمینه نحوه مدیریت زمان توسط افراد و با رویکرد عملیاتی در حوزه سبک زندگی ایرانی - اسلامی، اقدام به برگزاری کارگاهی مجازی تحت همین عنوان ویژه کارکنان این دانشگاه با حضور دکتر مزینانی عضو هیئت علمی دانشگاه نموده است.

گفتنی است، این سلسه جلسات که قرار است طی 12 جلسه به طول بیانجامد در حال برگزاری بوده و با استقبال قابل توجه مخاطبان مواجه شده است.

لازم به ذکر است؛ در پایان این جلسات به افرادی که آزمون پایانی این کارگاه را با موفقیت سپری و در تمامی جلسات شرکت  کرده باشند، گواهی معتبر از سوی دانشگاه ارائه خواهد شد.