اخبار و رویدادها: موفقیت تیم دانشجویی دانشکده در راهیابی به مرحله نهایی رویداد ملی فرصت

موفقیت تیم دانشجویی دانشکده در راهیابی به مرحله نهایی رویداد ملی فرصت
سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰- ۰۸:۵۶:۴۰

موفقیت تیم دانشجویی دانشکده در راهیابی به مرحله نهایی رویداد ملی فرصت

تیم دانشجویی دانشکده مهندسی مکانیک و مکاترونیک به مرحله نهایی رویداد ملی فرصت راه یافت.

این مسابقات، که رویدادی رقابتی و مساله محور است، توسط شرکت کاشف طوبی با همکاری بنیاد ملی نخبگان و در قالب طرح شهید بابایی برگزار شد.

تیم دانشکده که متشکل از آقایان علی پهلوان (سرگروه)، عرفان خاوری نیا، سید امیرحسین حسینی، مجتبی آقایی و مصطفی آقایی بوده است در رقابت "اجرای اتوماسیون تجهیزات ماشینکاری" شرکت کرد و توانست در فاز طراحی مفهومی رتبه اول و در فاز طراحی اولیه نیز رتبه سوم را کسب کند و به مرحله نهایی مسابقات راه یابد.

دانشکده مهندسی مکانیک و مکاترونیک این موفقیت ارزشمند را به دانشجویان و اساتید ارجمند تبریک می گوید.

کلمات کلیدی: #دانشکده مکانیک #تیم دانشجویی #رویداد ملی فرصت