اخبار و رویدادها: اطلاعیه آموزشی (132): حضور تمام وقت کادر آموزشی دانشگاه به منظور پاسخگويي به دانشجويان

دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۰- ۱۱:۰۵:۵۱

حضور تمام وقت و حداقل تا ساعت 15 مديران گروه هاي آموزشي و كارشناسان آموزش دانشكده ها در هفته جاري (20 لغايت 31شهريور) به منظور پاسخگويي به دانشجويان.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با عنايت به پايان مهلت انتخاب واحد دانشجويان در تاريخ يكشنبه 1400/6/21 و لزوم برنامه ريزي لازم جهت شروع كلاس ها با كمترين مشكلات احتمالي از تاريخ شنبه 1400/6/27، مديران محترم گروه هاي آموزشي و كارشناسان محترم آموزش دانشكده ها ضمن حضور تمام وقت در دانشكده در هفته جاري (20 لغايت31 شهريور) حداقل تا ساعت 15 هر روز در دانشكده حضور داشته و ضمن پاسخگويي به دانشجويان از طرق مقتضي، نسبت به رفع مشكلات انتخاب واحد و ثبت نام، تكميل نواقص پرونده دانشجويان و برنامه ريزي دروس مطابق الگوي مصوب شوراي آموزشي در سامانه گلستان و سامانه مديريت يادگيري (LMS) اقدام نمايند. ضمنا به منظور تنظيم ترافيك دروس و جلوگيري از مشكلات احتمالي،  برنامه ريزي و توزيع دروس در سامانه LMS مطابق الگوي مصوب در نيمسال قبلي انجام شود.

لازم به ذکر است این موضوع به کلیه دانشکده ها از طریق سامانه اتوماسیون اداری و فضاهای مجازی پیشتر اعلام شده است.