اخبار و رویدادها: صعود عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود برای اولین بار به قله دماوند

صعود عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود برای اولین بار به قله دماوند
یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۰- ۰۹:۵۵:۴۳

صعود عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود برای اولین بار به قله دماوند

صعود عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود برای اولین بار به قله دماوند از جبهه غربی و به اهتزاز در آوردن پرچم دانشگاه بر بام ایران.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مینا حقیقی عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی این دانشگاه به اتفاق چهار نفر از دوستان در قالب یک تیم آزاد در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 17 و 18 شهریور ماه ۱۴۰۰ جهت صعود به قله دماوند و با هدف توسعه ورزش و فعالیت بدنی و تشویق دانشجویان، اساتید و کارمندان در پاندمی دوران کرونا  اقدام نمود.

قله دماوند از جاذبه‌های طبیعی ایران است، از این جهت که به عنوان مرتفع‌ترین قله مخروطی جهان به شمار می آید و همچنین یکی از قلل آتشفشانی نیمه فعال جهان محسوب می شود. این قله (بام ایران) با ارتفاع ۵۶۷۱ متر در البرز مرکزی واقع شده است که برای دسترسی به قله می توان از ۱۶ مسیر صعود کرد.

متداول‌ترین مسیرهای صعود قله :

۱- جبهه جنوبی

۲- جبهه شمالی