اخبار و رویدادها: پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند
پنج شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۰- ۱۵:۵۶:۱۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود؛ دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه با صدور پیامی، روز کارمند را به عموم کارمندان به‌خصوص کارکنان پرتلاش این دانشگاه تبریک گفت.

بنا براین گزارش؛ در متن پیام رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت روز کارمند آمده است:

هرآن کس خدمت جانان به جان کرد

به گیتی نام خود را جاودان کرد

شهریور هر سال یادآور عروج عزیزانی است که کمر همت برای خدمت به ملت بسته بودند و هدفشان تحقق بخشی آرمانهای بزرگ برای اعتلای کشور بود. اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت به همه خدمت گذاران راستین جامعه، چهارم شهریور ماه؛ «روز کارمند»، یعنی روز تجلیل از خادمان و خدمتگزاران ملت را به تمامی کارکنان عزیز و همکاران گرانقدر دانشگاه صنعتی شاهرود که در مسیر اعتلا و بالندگی این قطب علمی کشور از هیچ کوششی دریغ نمی کنند تبریک می گویم و از یکایک آنها صمیمانه سپاسگزارم. امیدوارم در سایه عنایت حضرت حق بیش از پیش پرتوان و سلامت باشند و از درگاه ایزد یکتا بهروزی و سعادتمندی برای همگی آرزومندم.

محمد مهدی فاتح

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود