اخبار و رویدادها: کسب مقام اول مسابقات سه گانه اسپرینت قهرمانی کشور توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود

سه شنبه ۲ شهریور ۱۴۰۰- ۱۲:۲۴:۰۲

علی رضوانی دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات سه گانه اسپرینت قهرمانی کشور مقام اول بزرگسالان را کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، علی رضوانی دانشجوی تربیت بدنی این دانشگاه و عضو تیم ملی سه گانه جمهوری اسلامی ایران، ۲۴ مرداد ماه جاری در شهر تبریز توانست در مسابقات سه گانه اسپرینت قهرمانی کشور از سمنان مقام اول بزرگسالان این دور از مسابقات را با ۷۰ نفر شرکت کننده کسب نماید.

در این مسابقات امین سقایی از شهرکرد دوم  و مهدی سلیمی از اصفهان سوم مسابقات سه گانه اسپرینت قهرمانی کشور را کسب نمودند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تبریک کسب این مقام به آقای علی رضوانی، برای ایشان آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی را دارد.