اخبار و رویدادها: تغییر زمان آزمون زبان دکتری

یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۰- ۱۲:۲۶:۴۶

تغییر زمان آزمون زبان دکتری

تغییر زمان آزمون زبان دکتری باطلاع شرکت کنندگان محترم آزمون زبان دکتری می رساند نظر به وضعیت کنونی بیماری کرونا در کشور(وضعیت قرمز اکثر شهرها)، ممنوعیت تردد و اهمیت سلامت دانشجویان عزیز و پیرو اطلاع رسانی قبلی در خصوص احتمال تغییر زمان آزمون، باطلاع می رساند برگزاری این آزمون از تاریخ ۳ شهریور به جمعه ۲۶ شهریور ماه موکول می شود.

تغییر زمان آزمون زبان دکتری

بدیهی است احتمال تغییر تاریخ اعلامی جدید نیز با توجه به شرایط و مصوبات ستاد کرونا وجود خواهد داشت.

مرکز آموزشهای آزاد