اخبار و رویدادها: آزمون سراسری ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شاهرود به ایستگاه پایانی رسید.

آزمون سراسری ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شاهرود به ایستگاه پایانی رسید.
شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۰- ۱۳:۰۷:۲۸

آزمون سراسری ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شاهرود به ایستگاه پایانی رسید.

آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در طی سه روز چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۶، ۷ و ۸ مرداد ماه جاری در 5 حوزه فرعی خواهران و برادران در حوزه اصلی این دانشگاه همزمان با دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور برگزار شد.

با توجه به شیوع کرونا ویروس و الزام تمهیدات بهداشتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شاهرود و ستاد کرونا حوزه‌های امتحانی روز قبل از هر آزمون با دستگاه های مناسب ضدعفونی شده و به منظور جلوگیری از تجمع در ورودی سالن ها درب حوزه ها از ساعت 6:30 دقیقه صبح باز و 299 عامل اجرایی دانشگاه آماده برگزاری این آزمون بوده اند.

در طی هر سه روز این آزمون، سلامت تمامی داوطلبان بررسی شد و مواردی که خوداظهاری کرونا داشتند در محلی مجزا کنکور کارشناسی ارشد 1400 دانشگاه صنعتی شاهرود را به اتمام رساندند.

نتایج آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 بر اساس زمانبندی سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد.