اخبار و رویدادها: آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰- ۰۸:۱۲:۵۳

آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت در  دانشگاه صنعتی شاهرود  برگزار می شود

نماینده تام الاختیار دانشگاه صنعتی شاهرود در برگزاری آزمونهای سراسری از برگزاری آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت سال 1399 در روز جمعه 25 تیرماه جاری در پردیس مرکزی این دانشگاه خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ، با اعلام این خبر گفت : این آزمون با حضور 442 نفر داوطلب در سالن زیتون وسالن ورزشی فجر این دانشگاه برگزار خواهد شد .

کارت ورود به جلسه این آزمون از روز سه‌شنبه ۲۲ تیر در درگاه سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قابل دریافت است

نماینده تام الاختیار دانشگاه صنعتی شاهرود در برگزاری آزمونهای سراسری تاکید کرد : داوطلبان ضمن رعایت اصول بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی با ماسک حضور یابند و از آوردن هرگونه وسائل اضافی به جلسه آزمون اکیداً خودداری و  فقط کارت ورود به جلسه آزمون و اصل کارت ملی یا شناسنامه عکس دار به همراه داشته باشند.