اخبار و رویدادها: هفتاد و یکمین همایش سلامت و زندگی به صورت مجازی برگزار شد.

هفتاد و یکمین همایش سلامت و زندگی به صورت مجازی برگزار شد.
یکشنبه ۶ تیر ۱۴۰۰- ۱۰:۱۳:۰۵

هفتاد و یکمین همایش سلامت و زندگی به صورت مجازی برگزار شد.

هفتادو یکمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود و همچنین هجدهمین سری از همایش مجازی  با موضوع "کبد چرب؛ علل و درمان" به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، هفتادو یکمین همایش سلامت و زندگی و همچنین هجدهمین سری از این همایش مجازی  در روز سه شنبه یکم تیرماه ۱۴۰۰ با موضوع "کبد چرب؛ علل و درمان" با حضور دکتر سید موید علویان، فوق تخصص گوارش و کبد،  استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و دانشمند برتر دهه اخیر به انتخاب فرهنگستان علوم پزشکی کشور، به صورت مجازی برگزار شد.

ایشان در این همایش ضمن اشاره به علل بروز کبد چرب، پیشگیری و درمان، انواع کبد چرب و خطرات ابتلا به آن خواهان تغییر سبک زندگی فردی و همراهی مسولان در ارتقای فرهنگ پیشگیری شد و در ادامه همچون سایر همایش ها،  به سوالات طرح شده از سوی مخاطبان پاسخ داده شد.

قابل ذکر است این همایش به صورت لایو از صفحه اینستاگرام جارچی شاهرود و و برای اولين بار به صورت پخش زنده از سوی آپارات پخش شد.