اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 17 (امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399)

اطلاعیه شماره 17 (امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399)
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰- ۱۰:۰۵:۱۹

اطلاعیه شماره 17 (امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399)

اطلاعیه امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399

قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

با آرزوی سلامتی شما عزیزان، موارد ذیل در خصوص امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399 را به اطلاع می رساند:

1. حسب دستورالعمل برگزاری امتحانات دانشگاه صنعتی شاهرود، آزمونهای پایان نیمسال به صورت الکترونیکی (مجازی) از طریق سامانه مدیریت یادگیری (LMS) دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.
  2. شرکت دانشجو در آزمون هر درس الزامی است؛ چنانچه دانشجو در آزمون شرکت ننماید، برای وی غیبت امتحانی ثبت شده و مشمول مقررات مربوطه خواهد بود.
  3. با توجه به تنظیم مدت زمان انجام آزمون هر درس در سامانه توسط استاد، لازم است دانشجو به موقع و بدون تاخیر در جلسه آزمون شرکت نماید.
  4. زمان بندی دانشجو در پاسخ دهی به سوالات به گونه ای مدیریت شود که قبل از پایان مهلت آزمون پاسخنامه در سامانه بارگذاری گردد.
  5. حسب امکانات فراهم شده در سامانه (LMS)، اساتید محترم در جلسه آزمون جهت پاسخگویی به سوالات و مشکلات احتمالی دانشجو حضور خواهند داشت و امکان ارتباط دانشجو و استاد وجود دارد.

توضیح بسیار مهم:
با توجه به تغییرات در زمان بندی امتحانات در سیستم گلستان، لازم است دانشجویان محترم برنامه امتحانی خود را از طریق گزارش 428 سیستم گلستان اخذ نموده و در موعد مقرر در آزمونها شرکت نمایند.

1. @shahrooduned اداره امور آموزشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود