اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 16 (مدیریت امتحانات در صورت بروز شرایط ناخواسته نظیر قطعی برق)

اطلاعیه شماره 16 (مدیریت امتحانات در صورت بروز شرایط ناخواسته نظیر قطعی برق)
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰- ۱۵:۱۱:۲۰

اطلاعیه شماره 16 (مدیریت امتحانات در صورت بروز شرایط ناخواسته نظیر قطعی برق)

مدیریت امتحانات در صورت بروز شرایط ناخواسته نظیر قطعی برق

اطلاعیه شماره 16

قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

پیرو نامه معاون محترم آموزشی وزارت عتف و در راستای کاهش نگرانیهای دانشجویان محترم بابت بروز شرایط ناخواسته در حین برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص "مدیریت امتحانات در صورت بروز شرایط ناخواسته نظیر قطعی برق" به شرح ذیل اطلاع رسانی می گردد:

1. در صورتیکه به دلیل بروز شرایط ناخواسته نظیر قطع برق یا اینترنت داخل دانشگاه، برگزاری آزمون در سامانه مدیریت یادگیری (LMS) با مشکل یا اختلال مواجه گردد، دانشکده/گروه مربوطه باید ضمن هماهنگی با حوزه معاونت آموزشی (مدیریت امور آموزشی برای دروس کارشناسی و مدیریت تحصیلات تکمیلی برای دروس کارشناسی ارشد و دکتری) و اطلاع رسانی به دانشجویان، نسبت به برگزاری آزمون مجدد در بازه 14لغایت 17 تیرماه اقدام نماید.
  2. در مواردی که دانشجو به دلیل قطع برق منطقه زندگی خود دقیقاً در ساعت برگزاری آزمون، از حضور یا ادامه حضور در آزمون محروم گردد، الزم است ضمن اطلاع رسانی به استاد درس، بلافاصله درخواست بررسی توجیهات عدم حضور خود در آزمون را در بخش پیشخوان خدمت سامانه گلستان-درخواست بررسی مشکالت آموزشی ثبت و مستندات الزم را بارگذاری نماید. مدیریت دانشکده/گروه پس از بررسی درخواست دانشجو و درصورت تایید مستندات ارائه شده، ضمن هماهنگی با استاد درس نسبت به برنامه ریزی آزمون مجدد برای این دسته از دانشجویان اقدام نموده و زمان دقیق برگزاری آزمون(در بازه 14 لغایت 17 تیرماه) به دانشجو/دانشجویان اطلاع رسانی گردد. شیوه برگزاری آزمون مجدد (کتبی، شفاهی، آزمون انفرادی یا گروهی) جهت تعیین تکلیف نمره نهایی دانشجو در اختیار استاد درس می باشد.

اداره امور آموزشی و مدیریت تحصیالت تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود shahrooduned@