اخبار و رویدادها: درخشش سه دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در بیست و پنجمین المپیاد علمی-دانشجویی کشور

شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۰- ۱۲:۲۳:۰۹

سه دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب رتبه در مرحله نهايي بيست و پنجمين المپياد علمي دانشجويي كشور شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و پیرو اعلام سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص منتخبين (نفرات اول تا پانزدهم) مرحله نهايي بيست و پنجمين المپياد علمي دانشجويي كشور سال 1399 که با حضور یک‌هزار و ۶۷۷ دانشجو از سراسر کشور برگزار شد، سه دانشجوی این دانشگاه موفق به کسب رتبه در این المپیاد شدند.

دکتر فرهنگ سرشکی مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه در خصوص این خبر بیان نمود: احمد عباس خواه دانشجوی مهندسی پزشکی در المپیاد سلولهای بنیادی و مهندسی بافت، رضوان معین پور دانشجوی مدیریت صنعتی در رشته المپیاد زبان و ادبیات فارسی و آرمین کوبک دانشجوی مهندسی کشاورزی در المپیاد کشاورزی شاخه اصلاح نباتات در فهرست برگزیدگان مرحله نهایی بیست و پنجمین المپیاد علمی-دانشجویی کشور برگزیده شدند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود کسب این افتخار را به دانشجویان برگزیده و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نماید.