اخبار و رویدادها: اطلاعیه دانشجویی (21): تمدید ثبت نام شوراي مركزي انتخابات انجمن هاي علمي دانشجويي سال تحصيلي 1401-1400

یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰- ۱۶:۳۴:۰۲

ثبت نام عضويت در شوراي مركزي انتخابات انجمن هاي علمي دانشجويي براي سال تحصيلي 1401-1400 به علت به حد نصاب نرسيدن ثبت نام كنندگان تمديد شد.

ثبت نام عضويت در شوراي مركزي انتخابات انجمن هاي علمي دانشجويي براي سال تحصيلي 1401-1400 به علت به حد نصاب نرسيدن ثبت نام كنندگان تمديد شد.

شايان ذكر است اين تمديد آخرين فرصت ثبت نام مي‌باشد و چنانچه انتخابات انجمني برگزار نگردد در صورت تمايل به برگزاري انتخابات از جانب دانشجويان، طبق آيين نامه وزارت علوم برگزاري انتخابات مستلزم تاسيس مجدد انجمن و طي كردن مراحل و فرايند آن مي‌باشد كه بالطبع زمان پيش روي دانشجويان را براي فرصت بيشتر فعاليت خواهد سوزاند.

در ضمن انجمن‌هايي كه طي زمانبندي انجام شده انجمن‌هاي علمي دانشجويي آغاز به فعاليت نكنند از تصميمات و تسهيلات و اقدامات اوليه لازم (مانند برگزاري دوره فوتوشاپ و كارگاه كليپ سازي و ... براي نمايندگان انجمن به صورت رايگان باز خواهند ماند.

ثبت نام مجدد به صورت مجازي و از طريق لينك زير تا پايان روز 18  ارديبهشت ماه  انجام خواهد پذيرفت:

b2n.ir/enanj

به پيوست پوستر تمديد انتخابات و آيين نامه انجمن‌هاي علمي دانشجويي مصوب وزارت علوم تقديم مي‌گردد.

13990428 آیین نامه انجمن_های علمی دانشجویی

پوستر تمدید ثبت نام انتخابات انجمن_های علمی دانشجویی