اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 11 (میهمانی- تمدید میهمانی- انتقال)

اطلاعیه شماره 11 (میهمانی- تمدید میهمانی- انتقال)
دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰- ۱۰:۴۵:۰۷

اطلاعیه شماره 11 (میهمانی- تمدید میهمانی- انتقال)

اطلاعیه شماره 11 (میهمانی- تمدید میهمانی- انتقال) مخصوص دانشجویان دوره کارشناسی

به نام خدا

قابل توجه دانشجویان کارشناسی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان دوره کارشناسی می رساند که اخذ مجوز میهمانی و انتقال فقط از طریق سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس اینترنتی http://portal.saorg.ir صورت می پذیرد و به درخواستهای خارج از سامانه فوق ترتیب اثر داده نخواهد شد.

دانشجویان می توانند به منظور اخذ مجوز انتقال، میهمانی و تمدید میهمانی از تاریخ 1400/02/01 لغایت 1400/02/31 به آدرس اینترنتی فوق مراجعه نموده و درخواست خود را ثبت نمایند. لازم به یادآوری است که تقاضای میهمانی، تمدید میهمانی و انتقال فقط یکبار در سال و صرفاً از طریق سامانه فوق امکان پذیر می باشد.

تذکر مهم:

دانشجویان میهمان به سایر دانشگاه ها موظفند پس از اعلام موافقت با میهمانی یا تمدید میهمانی از سامانه مذکور، به سامانه آموزشی گلستان - دانشگاه صنعتی شاهرود (دانشجو- درخواستها- تقاضای انتقال و میهمان- تقاضای انتقال به صورت میهمان) مراجعه نموده و حتماً نسبت به اخذ فرم میهمان (لیست دروس) اقدام و پس از تأیید اداره کل آموزش به دانشگاه مقصد ارائه نمایند. بدیهی است عواقب ناشی از عدم دریافت فرم میهمان در پذیرش دروس گذرانده شده به عهده دانشجو می باشد.

اداره امور آموزشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود shahrooduned@