اخبار و رویدادها: برگزاری دوره اول مسابقه مطالعاتی رايحه ي رمضان۹ به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان

دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰- ۱۰:۰۰:۵۳

برگزاری دوره اول مسابقه مطالعاتی "رايحه ي رمضان۹"به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طبق سنوات گذشته و برای نهمین سال متوالی مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، به مناسبت فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان، اقدام به برگزاری مسابقه مطالعاتی "رايحه ي رمضان۹" در بین دانشگاهیان این دانشگاه نموده است.

این مسابقه  شامل ۴ دوره مطالعاتي، به صورت هفتگي و در دو گروه اساتید، کارکنان و دانشجویان به صورت مجزا می باشد.

منابع دوره اول این مسابقه روز یکشنبه 29 فروردین ماه 1400  با عنوان "شميم رحمت" شامل سه جلسه سخنراني حضرت آيت العظمي جوادي آملي در قالب سه قطعه فیلم و تحت عناوین "وجود انسجام و نظم علمي در قرآن كريم"، "جمع بين قرآن و عترت" و "خود كفايي، ثمره ي تلاش و مقاومت ملت ها" در دسترس مخاطبان این مسابقه قرار گرفت.

صبح روز چهارشنبه یکم اردیبهشت ماه 1400 راس ساعت 10 صبح نیز سوالات مرحله اول از مسابقات در شبکه های رسمی اطلاع رسانی، در دسترس دانشگاهیان قرار گرفت.

شایان ذکر است علاقمندان برای شرکت در این دوره از مسابقات، پس از دریافت سوالات پاسخ را در قالب یک عدد، به سامانه پیامکی این مجموعه به شماره 20003803 پیامک نمایند.

در پایان این مسابقات که با استقبال چشمگیر علاقمندان مواجه شده است، به افراد برتر به قید  قرعه هداياي ارزنده ای اهدا خواهد شد.

گفتنی است این مسابقه با برگزاری مراحل دوم، سوم و چهارم نیز ادامه خواهد داشت.