اخبار و رویدادها: جهت گیری فرآیند آموزشی در نیمسال دوم 1400-1399

جهت گیری فرآیند آموزشی در نیمسال دوم 1400-1399
پنج شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۹- ۲۰:۰۲:۲۵

با سلام و احترام؛ جهت گیري دانشـگاهها و مؤسـسات آموزش عالی به سوي آموزش الکترونیکی، به منزله بهترین راه براي حفظ و اسـتمرار آموزش در دوره همه گیري بیماري کوویـد-19 از سال تحصـیلی گذشته به مرحله اجرا گذاشته شد. از جمله آثار و پیامدهاي این نوع آموزش، موضوع نحوه ارزشیابی از میزان و کیفیت یـادگیري دانشـجویان بوده است. بـدین وسـیله و درحالی که تا پایان نیمسال تحصـیلی فرصت مناسبی وجود دارد، انتظار می رود دانشجویان محترم به موارد ذیل توجه نمایند1):  با فرض اسـتمرار وضـعیت اضـطراري تا پایان نیمسال دوم 1400-1399، برنامه ریزي و اقدامات لازم براي «ارزشـیابی مسـتمر» از دانشـجویان به نحوی است که سـهم آزمون پایان نیمسال در تعیین نمره نهایی دانشجو به میزان حداقلی، کاهش پیدا نماید؛2) در مناطق کم خطر از نظر همه گیري بیماري، احتمال حضور دانشجویان در دانشگاه براي شرکت در کلاس های عملی و آزمون پایان نیمسال، بررسـی و مقـدمات برگزاري امتحان حضوري نیز در نظر گرفته خواهد شد. بدیهی است دانشـگاه در برگزاري کلاس های عملی و امتحـان حضوري حتماً همه پروتکل هاي بهـداشتی و آخرین دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا، را در نظر خواهد گرفت؛ ازاینرو دانشجویان گرامی در برنامه ریزی های خود به این موارد توجه نمایند.