اخبار و رویدادها: همدلی در دانشگاه صنعتی شاهرود: سالگرد سیل سیستان و بلوچستان

همدلی در دانشگاه صنعتی شاهرود: سالگرد سیل سیستان و بلوچستان
پنج شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۹- ۱۱:۵۱:۱۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر فاتح درجشن گلریزان که به مناسبت همدردی با سیل زدگان سیستان وبلوچستان درروز سه شنبه 15 بهمن ماه 1398 درمحل زورخانه دانشگاه با حضور اساتید، کارمندان و دانشجویان عزیز، امام جمعه محترم شاهرود، نماینده محترم نهاد رهبری، معاون محترم فرهنگی دانشگاه آزاد و جمعی از مدیران و پهلوانان و پیشکسوتان برگزار گردید بیان نمود: باران سیل آسا در ۱۹ دی آغاز و در سه روز به مقدار ۳۱ برابر کل سال قبل بارید.  سدها سرریز شد. یک روز بر سیل زدگان گذشت که فهمیدند زراعت، باغ، دام و حتی خانه برایشان نمانده است.

حدود ۸ هزار هکتار باغ، ۱۲ هزار هکتار سبزی و صیفی جات و ۸ هزار دام نابود شد. ۱۴ شهرستان درگیر سیل شد. حدود ۵۰۰ روستا زیر آب رفت یا در محاصره سیل قرار گرفت. حدود ۲۰۰۰۰ واحد مسکونی آسیب دید.  برق و آب آشامیدنی و راه های ارتباطی قطع شد. یک فاجعه بود.

ایشان ادامه داد امروز در معرض یک‌ آزمایش بزرگ هستیم و هیچ تضمینی نیست در جایی که ما هستیم سیل، زلزله یا حادثه طبیعی خانمان سوزی رخ ندهد. باید همدیگر را دریابیم.سیل زدگان به خدا پناه بردند و انگار خداوند آدرس آنها را به شما داد. آنها با افتخار می گویند ایرانی هستیم. چرا که هموطنان ما در داخل و خارج کشور به فکر ما هستند.

درادامه ایشان از اساتید و کارمندان دانشگاه و خیرین به جهتکمک های انسان دوستانه به ارزش تقریبی ۱۲۰ میلیون تومان که از دانشگاه صنعتی شاهرود ارسال شدتشکر نمود.

این کمک‌ها شامل اقلام زیر بود:

۲۶۸ عدد چراغ والور،48 عدد چراغ آترا، 620 تخته پتو، 11000 قطعه لباس، 1/۸ تن سیب زمینی، 2 تن آرد، 2/۱ تن برنج،۱۵۰ کیلو (تقریبا) نان قندی، ۲۰۰ جعبه شیرینی، مقداری نوشت‌افزار، لباس گرم و ۴۰۰ بسته مواد غذایی و بهداشتی (هر بسته شامل ماکارونی، روغن، سویا، صابون، پودر لباسشویی، عدس، قند، نوار بهداشتی، رب گوجه فرنگی و...).همچنین یک محموله‌ی ۱۰ تنی آرد در همان محل خریداری و توزیع شد.

علاوه براین مبغ 60 میلیون تومان برای ساخت ساختمان 4 کلاسه درروستای ملنگ بازار هزینه شد.

دکتر فاتح درپایان از فداکاری آقایان دکتر عرب امیری، دکتر یونسیان، علی اعظمی، مهدی محمدخانی و امیرقرایی که با طی کردن ۱۵۰۰ کیلومتر راه، در منطقه مستقر شدند و کار توزیع این کمک‌ها در سخت‌گذرترین مناطق محروم و دورافتاده را به سرانجام رساندندتشکر نمود واضافه کرد  جا دارد از زحمات آقایان دکترنصر،دکتر امیر جلالی، دکتر فیروزی،  دکتر شجاعی، دکتر آقاجانی،  دکتر حسن‌پور، موسسه‌ی فرهنگی رایت‌البصیرة درجمع آوری کمک ها، و دکتر نیکوفرد دربرگزاری جشن گلریزان، مرشد حسنی،باستانی کاران زورخانه دانشگاه صنعتی شاهرود و آقای حاج رضا ابراهیمیان به جهت در اختیار قرار دادن کامیون و راننده‌ی شرکت کابل مغان تقدیر نمایم.

IMG (1)_1

IMG (8)_1

لازم به ذکر است مردم خونگرم سیستان وبلوچستان یک یادگاری به دانشگاه صنعتی شاهرود هدیه دادند. دکتر فاتح اعلام کرد روزی که این یادگاری زیبا از سیل زدگان بلوچستان به دستم رسید را هرگز فراموش نمی کنم.

اهدایی از سیل زدگان بلوچستان به دانشگاه صنعتی شاهرود