به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از امور فرهنگی دانشگاه آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بین المللی رویش بعد از ظهر روز دوشنبه بیست و هفتم مرداد با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به صورت مجازی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این مراسم معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به ارائه آماری درباره روند برگزاری هشتمین جشنواره ملی رویش پرداخت و افزود: در این دوره از جشنواره ۵۳۸۰ کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی از ۸۷ دانشگاه مشارکت داشتند که بیش از ۱۶۴۰۰ فعالیت و اثر از سوی دانشجویان به این جشنواره ارسال شد. براین اساس بیش از ۷۰۰ ایده در این دوره ثبت شد و در بخش چهرههای فعال کانونهای دانشگاهی ۸۰ نفر کاندید شدند.
وی به شیوه ارزیابی و داوری آثار و فعالیتهای فرهنگی-اجتماعی جشنواره پرداخت و تصریح کرد: براساس شاخص جمعیتی، دانشگاهها در سه دسته بیش از ۱۰ هزار نفر، بین ۳ هزار تا ۱۰ هزار نفر و کمتر از ۳ هزار نفر دسته بندی شدند. برای ارزیابی فعالیتهای دانشجویان شاخصهایی تعیین شد که فعالیتهای دانشجویان باید حداقل ۵۰ درصد امتیازهای این شاخصها را کسب می کرد.
دکتر غفاری در پایان سخنان خود درخصوص داوران این جشنواره ملی خاطر نشان کرد: برای داوری این فعالیتها از مجموعه اعضای هیئت علمی استفاده شده است تا علاوه بر مفاهمه نسلی بین دانشجویان، مفاهمه بین اساتید و دانشجویان نیز صورت گیرد.
براساس نتایج جشنواره؛ در بین برگزیدگان کانونهای بخش فرهنگ و اندیشه، شاخه زنان و مطالعات خانواده، هیئت داوران این جشنواره کانون دختران یاس دانشگاه صنعتی شاهرود را شایسته تقدیر دانست.
گفتنی است آیین هشتمین جشنواره ملی رویش به دلیل شیوع بیماری کرونا بدون حضور فعالان کانونهای دانشجویی و به صورت برخط برگزار شد.