اخبار و رویدادها: تقدير از آقای دكتر چمن رئيس محترم دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸- ۱۸:۵۲:۴۵

از خدمات و تلاش های ارزشمند حضرتعالی و همكاران دلسوز و مهربانتان در هشدارهای فوری به مردم و مسئولين براي پيشگيری و كنترل كرونا و ارائه خدمات پزشكی و پرستاری به بيماران، صميمانه تقدير مي نمايم. با درك نظرات دلسوزانه وزير محترم و روسای محترم دانشگاه های علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی، تبعيت از توصيه های پيشگيری از كرونا و بسيج همگانی را ضروری می دانم.

مردم عزيزمان چشم اميد به ياری دارند. با افتخار از همكاری با حضرتعالی در اين بسيج همگانی به استحضار مي رسانم كه دانشگاه صنعتی شاهرود همراه شماست. مديريت متناسب با زمان از همه مديران میخواهد كه متفاوت با شرايط معمول اقدام نمايند. اين دانشگاه به منظور هماهنگی با شرايط موجود از همه اساتيد دعوت كرده است كه دروس خود را به صورت غيرحضوری با استفاده از ظرفيت وب سايت و مركز آموزش های الكترونيكی دانشگاه ارائه نمايند. ساعات كاری كارمندان را تقليل داده، كارمندان را به اخذ مرخصی تشويق و بكارگيری فراگير اتوماسيون اداری را ضروری مي داند.

اميدوارم با توكل به خداوندیكه شفا دهنده ماست، بكارگيری دانش و تجارب جهانی و همكاری عمومی، كرونا را شكست دهيم.