اخبار و رویدادها: آموزش غیرحضوری و دورکاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

آموزش غیرحضوری و دورکاری در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۸- ۰۸:۰۰:۰۰

آموزش غیرحضوری و دورکاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا رئیس دانشگاه اساتید و دانشجویان را به آموزش غیرحضوری و همکاران را به دور کاری دعوت نمود.

در این پیام آمده است:

سلام عزیزانم

سلامتی شما را آرزومندم.
✅ برای حفظ سلامتی همدیگر، ضروری است که کلیه فعالیت های خود را تا حد امکان به صورت غیر حضوری انجام دهیم. بنابراین، آموزش غیر حضوری، جلسات مجازی و دورکاری اداری اولویت دارد.
✅ وب سایت دانشگاه در صفحه شخصی شما برای ارائه دروس غیرحضوری با بارگذاری فایل آماده است.
✅ مرکز آموزش های الکترونیکی نیز فعال است و به صورت محدود می تواند دروس را پوشش دهد.
✅ اتوماسیون اداری نیز پوشش کامل به فعالیت های اداری می دهد. کافی است اساتید و کارمندان محترم با مراجعه سریع به اتوماسیون اداری، جریان امور را تسریع نمایند.
✅ از شورای آموزشی دانشگاه در تصویب برگزاری کلاس ها بصورت مجازی تشکر می نمایم.
✅ از اساتید ارجمند دعوت می کنم که برای ارائه دروس بصورت مجازی با تهیه اقلام مورد نیاز مانند پاورپوینت، فیلم و صدا همت گمارند. از دانشجویان عزیز می خواهم که بطور پیوسته با اساتید خود در آموزش غیرحضوری همراهی نمایند.
از همکاری شما عزیزانم متشکرم.

محمدمهدی فاتح
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود