اخبار و رویدادها: جلسه هماهنگی برگزاری اولین همایش ملی پدافند شیمیایی غیرعامل کشور در دانشگاه

جلسه هماهنگی برگزاری اولین همایش ملی پدافند شیمیایی غیرعامل کشور در دانشگاه
چهارشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۸- ۱۰:۱۵:۲۹

جلسه هماهنگی برگزاری اولین همایش ملی پدافند شیمیایی غیرعامل کشور در دانشگاه

اولین همایش ملی پدافند شیمیایی غیرعامل کشور با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور و قرارگاه پدافند غیرعامل شیمیایی در دانشگاه صنعتی شاهرود آبان ماه 1398 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه هماهنگی همایش ملی پدافند شیمیایی کشور صبح روز سه شنبه 12 شهریور ماه جاری با حضور دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه و مهندس علي اكبر شاهورديان جانشین قرارگاه پدافند شیمیایی كشور در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

مهندس علي اكبر شاهورديان جانشین فرمانده قرارگاه پدافند شیمیایی کشور در این جلسه به معرفی چهار قرارگاه تخصصی پدافند غیرعامل کشور یعنی پدافندهای غیرعامل شیمیایی، زیستی، پرتویی و سایبری به ریاست سردار باقری پرداخت و گفت: پدافند غیرعامل شیمیایی در چهار حوزه صنعت، جنگ، قاچاق مواد شیمیایی و آرایشی و حوزه تروریست فعالیت دارد.

ایشان ضمن برشمردن فعالیتهای قرارگاه شیمیایی در حوزه های مختلف، بر ارتباط قرارگاه با محیط های دانشگاهی جهت استفاده از تخصص های مختلف تاکید نمود و افزود: آشناسازی دانشگاه ها به ویژه دانشجویان رشته های شیمی و مهندسی شیمی به پدافند غیرعامل شیمیایی از اهداف اصلی قرارگاه است و در این راستا از همایشها، کارگاه ها و رزمایش های مرتبط و اجرای رساله ها و پایان نامه های مرتبط با موضوع کار قرارگاه حمایت می شود.

جانشین فرمانده قرارگاه پدافند شیمیایی کشور به برگزاری این همایش برای اولین بار در دانشگاه اشاره نمود و خواستار همکاریهای منسجم و هدفمند در این خصوص شد و در پایان اشاره نمود: سازمان پدافند غیر عامل سازمانی حاکمیتی است و  از ظرفیت ها و زیرساخت های سایر ارگان ها بهره مند می شود.

دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر از زحمات دوستان برای برگزاری همایش پدافند شیمیایی و بیان توضیحاتی در خصوص توانمندیهای سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه، به اهمیت توجه به سرمایه نیروی انسانی متخصص در زمینه شیمی و مهندسی شیمی پرداخت و گفت: همکاری فیمابین علاوه بر اجرای همایشهای مرتبط می تواند به صورت عقد قراردادهای پژوهشی و تحقیقاتی، انجام رساله ها و پایان نامه های دانشجویی، برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی جهت رفع نیازهای طرفین و بهره مندی از تجهیزات سخت افزاری و آزمایشگاه های موجود در دانشگاه و سازمان پدافند غیرعامل شیمیایی باشد.

دكتر احمد اكرمي معاون آموزش و پژوهش قرارگاه پدافند شيميايي كشور در این جلسه به وجود پدافند غیر عامل در استانهای مختلف به صورت یک مدیریت اشاره نمود و گفت: ارتباط بسیار نزدیکی با دانشگاه های مالک اشتر، دانشگاه امام حسین (ع) و دانشگاه بقیه الله داریم و براساس توانمندی دانشگاه ها و علاقمندی به مساله پدافند غیرعامل، قرارگاه برنامه ریزی برای همکاریهای دوجانبه در دستور کار دارد.

محورهای اولین همایش ملی پدافند شیمیایی

دکتر اسماعیلی فرج ضمن بیان فعالیتهای صورت گرفته در خصوص همایش مذکور افزود: حمل و نقل مواد شیمیایی پرخطر، امداد و درمان مصدومین شیمیایی، مهندسی حریق و اطفاء حریق مواد شیمیایی، هوشمند سازی در زیرساختها و صنایع شیمیایی، مدیریت پسمانداری و ضایعات شیمیایی در کشور، مواد و عوامل شیمیایی پر خطر و رفتارشناسی مواد پر خطر، مصون سازی زیر ساختهای حیاتی، حساس و مهم شیمیایی، رصد و پایش حوادث و تهدیدات شیمیایی، طرح پاسخ اضطراری، مدیریت و فرماندهی در حوادث شیمیایی، آینده پژوهی، آینده شناسی و آینده نگاری تهدیدات نوین شیمیایی، تروریسم شیمیایی و سایبری شیمیایی و رفع آلودگی و اقدامات مقابله ای در راستای کاهش انتشار عوامل شیمیایی پر خطر از جمله محورهای اولین همایش ملی پدافند شیمیایی کشور می باشد.  

لازم به ذکر است اولین همایش ملی پدافند شیمیایی کشور با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور و قرارگاه پدافند غیرعامل شیمیایی در دانشگاه صنعتی شاهرود در تاریخ 22 آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد و علاقه مندان می توانند مقالات خود را تا تاریخ 31 شهریور 98 ارسال و تا تاریخ اول آبان ماه جهت ثبت نام در همایش اقدام نمایند. پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 9-32392204-023 با دبیرخانه همایش تماس حاصل فرمایند.

در این جلسه دکتر علی دستفان معاون پژوهش و فناوری، دکتر قالیبافان مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر منصور عرب مدیر امور پژوهشی و دبیر کمیته علمی همایش، دکتر اسماعیلی فرج دبیر اجرایی همایش و آقاي محمد محمدي نيا مسئول امور مالي قرارگاه پدافند شيميايي كشور به بیان نظرات و دیدگاههای خود در زمنیه فعالیتهای دوجانبه و اجرای بهتر همایش پرداختند.

12345