اخبار و رویدادها: رتبه های برتر المپیاد دانشجویی کشورتوسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

رتبه های برتر المپیاد دانشجویی کشورتوسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷- ۱۰:۴۵:۴۷

رتبه های برتر المپیاد دانشجویی کشورتوسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب رتبه‌های برتر در مرحله نهایی بیست و سومین دوره المپیاد دانشجویی کشور توسط دو نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش مرکز المپیاد دانشجویی کشور، دو نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب رتبه‌های برتر در مرحله نهایی بیست و سومین دوره المپیاد دانشجویی کشور شدند.
آقای محمد سجاد جعفری رتبه 3 کشوری در رشته زراعت و اصلاح نباتات
آقای سید محسن نخعی رتبه 14 کشوری در رشتــه مهنــــدسی عمران

مرحله نهایی المپیاد دانشجویی 28 و 29 تیرماه سال جاری در پردیس فنی و مهندسی دانشگاه شهید عباسپور تهران برگزار شد. برگزیدگان المپیاد غیرمتمرکز و المپیاد متمرکز در آزمون مرحله نهایی با یکدیگر به رقابت پرداختند. لازم به ذکر است 4 دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود که منتخب مرحله اول المپیاد غیرمتمرکز بودند در آزمون مرحله نهایی حضور داشتند.

دانشجویان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص المپیاد دانشجویی می‌توانند به سایت المپیاد به نشانی http://olympiad.sanjesh.org مراجعه نمایند.