اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی
شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۷- ۰۸:۴۴:۳۲

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

آقای حمید مقبلی، دانشجوی دکتری رشته زراعت با درجه عالی از رساله خود دفاع نمود.

به نام خدا
آقای حمید مقبلی دانشجوی دکتری در رشته فیزیولوژی گیاهان زراعی روز شنبه مورخ 1397/6/10 در محل آمفی تئاتر پردیس کشاورزی بسطام از رساله خویش با عنوان "تأثیر پرایمینگ با امواج التراسونیک و کاربرد برگی متانول بر بهبود خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد کنجد" با درجه عالی دفاع نمود. استاد راهنمای وی، دکتر احمد غلامی و اساتید مشاور، دکتر محمدرضا عامریان و دکتر حمید عباسدخت بودند. داوران داخلی، دکتر منوچهر قلی‌پور و دکتر برادران فیروزآبادی، و داور خارجی نیز دکتر همت الله پیردشتی بودند. نماینده تحصیلات تکمیلی، دکتر حسن مکاریان بودند. نتیجه پژوهش وی 2 مقاله علمی پژوهشی و 2 مقاله کنفرانسی بود.
برای این عزیز آرزوی توفیق روز افزون را داریم.

و من الله التوفیق