اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقه ساختمان سبز با مشاركت دانشجویان دانشگاه

برگزاری مسابقه ساختمان سبز با مشاركت دانشجویان دانشگاه
چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶- ۰۸:۰۵:۳۸

برگزاری مسابقه ساختمان سبز با مشاركت دانشجویان دانشگاه

با هدف استفاده از نظر دانشجویان در خصوص اصلاح پارامترهای اثرگذار بر هدر رفت انرژی مسابقه ساختمان سبز در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، انجمن علمی دانشجویی مهندسی مكانیك این دانشگاه با همكاری آزمایشگاه تخصصی انرژی، مسابقه ای تحت عنوان "ساختمان سبز" را با هدف استفاده از نظر دانشجویان در خصوص اصلاح پارامترهای اثرگذار بر هدر رفت انرژی در دانشكده مهندسی مكانیك برگزار می نماید.

در این مسابقه دانشجویان با ارئه طرح و راهكارهایی جهت بهینه سازی و كاهش مصرف انرژی در دانشكده مهندسی مكانیك حضور خواهند یافت.

میزان هزینه، میزان صرفه جویی سالانه و قابلیت اجرا برای هر طرح از مهمترین پارامترهای داوری مسابقه مذكور می باشد. لازم به ذكر است ثبت نام  و شركت نمودن در این مسابقه برای عموم دانشجویان  از كلیه رشته ها و مقاطع تحصیلی آزاد و بصورت رایگان می باشد.

در پایان طرح های ارسالی، جهت تصمیم گیری و اجرا در اختیار مدیریت سبز دانشگاه نیز قرار خواهد گرفت.

مهلت ارسال طرح: 21 فروردین 97

اعلام نتایج: 28 فروردین 97