اخبار و رویدادها: گامی دیگر در حرکت به سوی دانشگاهی کارآفرین

گامی دیگر در حرکت به سوی دانشگاهی کارآفرین
دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶- ۱۱:۱۶:۳۲

گامی دیگر در حرکت به سوی دانشگاهی کارآفرین

كارگاه عملي تدوين طرح كسب و كار با همراهی دانشكده كارآفريني دانشگاه تهران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به تاكيد دولت و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در حركت دانشگاه ها بسوي كارآفريني و همچنين پيشتاز بودن این دانشگاه در اين زمينه، اداره كارآفريني دانشگاه به همراهی دانشكده كارآفريني دانشگاه تهران در روز پنجشنبه 17 اسفند ماه سال جاری از ساعت 8 الي 18 كارگاه عملی تحت عنوان تدوين طرح كسب و كار در محل کتابخانه پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه برگزار می نماید.

در اين كارگاه موضوعاتي نظير تحليل نقش ايده و نوآوري در شروع يك كسب و كار جديد، انتخاب ايده اوليه، متد تيم يابي و تدوين طرح كسب و كار بصورت كارگاهي ارائه خواهد گرديد.

با توجه به تلاش دانشگاه در حركت بسوي كارآفريني از دانشگاهیان این دانشگاه دعوت مي شود در اين كارگاه حضور بهم رسانند.

لينك ثبت نام   :www.shahroodut.ac.ir/_idea