اخبار و رویدادها: پايان دومين همايش ملي رويكردهاي نوين آمايش سرزمين در ايران

پايان دومين همايش ملي رويكردهاي نوين آمايش سرزمين در ايران
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶- ۱۸:۳۲:۰۵

پايان دومين همايش ملي رويكردهاي نوين آمايش سرزمين در ايران

دومين همايش ملي رويكردهاي نوين آمايش سرزمين در ايران به ميزباني دانشگاه صنعتي شاهرود با تقدير از برگزيدگان به كار خود پايان داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، پيش از ظهر روز چهارشنبه 11 بهمن ماه سال جاري مراسم اختتاميه دومين همايش ملي رويكردهاي نوين آمايش سرزمين در ايران با حضور دكتر علي دستفان معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، دكتر رضا شيخ دبير اجرايي همايش، دكتر شاهيني رئيس دانشگاه پيام نور شهرستان شاهرود، حجت الاسلام و المسلمين شكري مدير كل سازمان تبليغات اسلامي استان و حامي مادي و معنوي همايش، دكتر محمدحسن فولادي استاد دانشگاه  UCL انگليس و بنيانگذار مطالعات آمايش سرزمين در كشور بعد از انقلاب اسلامي و دبير علمي اين همايش و همچنين دكتر كسايي نماينده  انجمن آمايش سرزمين در استان در محل تالار اقاقيا دانشگاه برگزار گرديد.

IMG_0148

در ابتدا اين مراسم دكتر رضا شيخ دبير اجرايي همايش ضمن تشكر از شركت كنندگان به ارائه گزارشي در خصوص روند اجرايي همايش پرداخت و گفت: از مجموع 300 مقاله ارسالي به دبيرخانه اين همايش 85 مقاله پذيرفته شده كه در دو روز برگزاري اين همايش، 40 مقاله به صورت سخنراني و بقيه نيز به صورت پوستر ارائه گرديد. ايشان اين همايش  را در راستاي دستيابي به اهداف سند چشم‌انداز ملي و تنظيم نقش و رابطه برنامه‌هاي ميان ‌مدت توسعه با آمايش عنوان نمود.

IMG_0127

دبير اجرايي دومين همايش ملي رويكردهاي نوين آمايش سرزمين در ايران همچنين تصريح كرد: با توجه به اهميت رويكردها و نگاه جديد آمايش سرزمين و نقش مهم آن در برنامه‌ريزي ملي، اين همايش دو روزه‌ با هدف ايجاد عزم منطقه اي در مسوولان، انديشمندان، صاحب نظران و تبيين و تحكيم جايگاه آمايش سرزمين در نظام اداره كشور توسط اين دانشگاه و با همكاري استانداري، سازمان مديريت و برنامه ريزي، ساير دستگاه ‌ هاي اجرايي و با حمايت علمي انجمن آمايش سرزمين ايران برگزار گرديد. وي برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي ارزيابي اقتصادي طرح‌هاي آمايشي، مديريت سازماني در ادارات دولتي، تعادل و توازن منطقه‌اي و كارگاه روند اجراي مطالعات آمايشي درحوزه حبله‌رود را از جمله برنامه هاي جانبي اين همايش عنوان نمود.

IMG_0166

دكتر شيخ بابيان اينكه موضوعات اين همايش در ۱۵ محور و شش پنل بوده است، افزود: پنل آموزش عالي و نشست روساي آموزشگاه‌هاي استان سمنان، پنل مديريت بحران آب به عنوان يكي از مؤلفه‌هاي اصلي همايش سرزمين، پنل آمايش سرزمين در حقوق و امنيت عمومي، پنل مديريت توسعه، توازن و تعاملات منطقه‌اي، پنل آسيب‌شناسي و ارائه رويكردهاي نوين آمايش، پنل كاربرد آمار سيستم هاي اطلاعاتي و اطلاعات جغرافيايي و پنل راهكارهاي اقتصادي و تامين منابع مالي در اجراي مطالعات آمايش در دومين همايش ملي آمايش سرزمين  ارائه گرديده است.

شيخ در ادامه تصريح كرد: از بخش‌هاي جانبي نمايشگاه مي‌توان به برپايي نمايشگاه از ۱۰ موسسه و شركت هاي مختلف مرتبط با آمايش سرزمين نام برد كه در حاشيه همايش محصول و خدمات  خود را در اين حوزه ارائه نمودند.  شيخ با بيان اينكه چهار كارگاه طي اين دو روز توسط اساتيد برگزار گرديده است، گفت: ارزيابي اقتصادي طرح‌هاي آمايشي، مديريت سازماني در ادارات دولتي، تعادل و توازن منطقه‌اي، روند اجراي مطالعات آمايشي در حوزه حبله رود از جمله عناوين اين كارگاه ها بوده اند.

دكتر علي دستفان معاون پژوهش و فناوري اين دانشگاه نيز در اختتاميه اين همايش ضمن تشكر از عوامل اجرايي و علمي، در خصوص برگزاري دومين همايش ملي رويكردهاي نوين آمايش سرزمين در ايران به ميزباني دانشگاه صنعتي شاهرود ابراز خرسندي نمود.

IMG_0308

IMG_0190

در پايان اين مراسم با توجه به برگزاري پنل ها از هفت مقاله برگزيده، يك پوستر برگزيده و تيم اجرايي و علمي اين همايش تقدير به عمل آمد.

کلمات کلیدی: #آمایش سرزمین #دانشگاه صنعتی شاهرود #دومین همایش