به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در ادامه سلسله جلسات دوره ای هیات رئیسه دانشگاه با شورای دانشكده ها، رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه روز دوشنبه 2 بهمن ماه سال جاری از دانشكده مهندسی عمران این دانشگاه بازدید و با اعضای هیات علمی و رئیس این دانشكده دیدار و گفتگو كردند.
طی این دیدار دكتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه ضمن تشكر و قدردانی از دكتر احمدی و همكاران دانشكده، توضیحاتی در خصوص سطح بندی دانشگاه ها و جایگاه دانشگاه صنعتی شاهرود در این رده بندی بیان نمود و به مواردی كه در سطح بندی و درآمدزایی می تواند نقش داشته باشد، به نقش تعداد مقالات معتبر، قراردادهای تحقیقاتی و پژوهشی، تعداد اساتید با مرتبه های بالا و تعداد دانشجویان تحصیلات تكمیلی خوب و ممتاز، نقش واحد های فناور و مراكز رشد و شركت های دانش بنیان، شاخص كیفیت و ارتباطات بین المللی و همكاری علمی-آموزشی و تحقیقاتی اشاره كرد و پیشرفت دانشگاه را در جهت گیری و حركت به این سمت دانست. دكتر فاتح با بیان اینكه ایده ها و نظرات اعضای هیات علمی بهترین دستمایه برای تصمیم گیری و پیشبرد اهداف دانشگاه است گفت: بسترهای مناسب جهت انجام فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی فراهم آمده است و لذا انتظار می رود كه همكاران در این خصوص اقدامات لازم برای پیشرفت دانشگاه را انجام دهند.
ایشان با بیان دغدغه های خود به عنوان رئیس دانشگاه در زمینه های قراردادهای علمی و تحقیقاتی، شركتهای دانش بنیان دانشگاهی، افزایش مقالات ISI، همكاری های علمی و بین المللی، دارا بودن مجله علمی و پژوهشی به زبان انگلیسی خاطر نشان كرد: اعضای هیات علمی باید در تشكیل شركت های دانش بنیان و فناور در مركز رشد دانشگاه، گسترش پژوهش و فناوری در كنار آموزش، تجاری سازی، محصول پروری و برگزاری دوره های آموزشی آزاد جهت درآمدزایی و افزایش درآمدهای اختصاصی اهتمام ورزند.
در این نشست دكتر احمدی رئیس دانشكده مهندسی عمران به ارائه گزارش در خصوص تعداد دانشجویان، اعضای هیات علمی، كاركنان و آزمایشگاه های موجود جهت آموزش، تعداد مقالات، طرح های پیشنهادی و برنامه های آتی این دانشكده پرداخت.
دكتر احمدی همچنین در خصوص ایجاد رشته های جدید، برگزاری همایش، ارتباط با صنایع مختلف جهت حل معضلات كشور در بخش های آب، فاضلاب، محیط زیست، سازمان های دریایی و جهت گیری لازم و فعال در خصوص مشاركت در طرح های پژوهشی و قراردادهای تحقیقاتی به بیان توضیحاتی پرداخت. ایشان پیگیری رشته های متقاضی برای نیمسال اول 97، تامین بودجه مورد نیاز برای تجهیز ساختمان كارگاههای آموزشی جهت انتقال آزمایشگاه های دانشكده و ایجاد فضایی برای اساتید و كلاس درس را از جمله نیازمندی های كنونی این دانشكده عنوان نمود.
در پایان این دیدار صمیمی دكتر دستفان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص واحد علم سنجی و جایگاه مقالات دانشكده در نمایه های بین المللی ISI، Scopusو میزان شاخص H دانشكده، دانشگاه و نقش افراد تاثیرگذار در این شاخص توضیحاتی ارائه نمود.
در ادامه هیات رئیسه دانشگاه به سوالات مطرح شده از سوی اعضای هیات علمی این دانشكده پاسخ دادند