اخبار و رویدادها: انتخاب اعضای هیات علمی دانشکده به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه

انتخاب اعضای هیات علمی دانشکده به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه
شنبه ۲ دی ۱۳۹۶- ۱۷:۰۳:۵۳

اعضای محترم هیات علمی دانشکده، جناب آقایان دکتر محمود نوروزی، دکتر محسن نظری، دکتر محمود فرزانه گرد و دکتر محمدحسین احمدی به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی شاهرود انتخاب شدند.

در مراسم هفته پژوهش که در دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور ریاست، معاونین و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار گردید، جناب آقایان دکتر محمود نوروزی، دکتر محسن نظری، دکتر محمود فرزانه گرد به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه انتخاب شده و از ایشان با اهدای لوح سپاس، قدردانی به عمل آمد. همچنین، جناب آقای دکتر محمدحسین احمدی نیز در این مراسم به عنوان پژوهشگر برتر 1% دانشگاه صنعتی شاهرود مورد تمجید و قدردانی قرار گرفتند.
برای مشاهده فایل ویدیوئی سخنان اعضای محترم هیات علمی دانشکده که از تلویزیون استان سمنان نیز پخش گردید، به لینک زیر مراجعه فرمایید.
دانشکده مهندسی مکانیک این موفقیت ها را حضور محترم اعضای هیات علمی دانشکده، کارکنان و دانشجویان محترم دانشکده تبریک و برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی روزافزون را دارد.