اخبار و رویدادها: قابل توجه دانشجویان محترم دکتری دانشکده مهندسی مکانیک

قابل توجه دانشجویان محترم دکتری دانشکده مهندسی مکانیک
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶- ۱۹:۲۷:۵۱

از دانشجویان محترم دکتری دانشکده مهندسی مکانیک تقاضامند است نسبت به تکمیل پروفایل کاربری شان در سایت دانشکده اقدام فرمایند.

نظر به افزوده شدن پروفایل کاربری دانشجویان محترم دکتری در سایت دانشکده مهندسی مکانیک، از تمام دانشجویان محترم درخواست دارد که نسبت به تکمیل پروفایل شان اقدام نمایند. دانشجویان محترم می توانند از نام کاربری و گذرواژه به ترتیب زیر استفاده نمایند:

نام کاربری: شماره دانشجویی
گذرواژه: کد ملی (بدون صفرهای ابتدایی)

مستدعی است برای یکپارچه شدن سایت دانشکده، کلیه دانشجویان نسبت به تکمیل تمام قسمت های پروفایل اقدام فرمایند. از دانشجویان محترم تقاضا می شود که چنانچه اسم شان در لیست دانشجویان دکتری در سایت دانشکده قرار نگرفته است، موضوع را از طریق ایمیل (h.parvaz@shahroodut.ac.ir) به بنده یا مسوول آموزش دانشکده (مهندس عرب احمدی) اطلاع رسانی فرمایند.