به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سخنرانی علمی–آموزشی با عنوان استفاده از تلفیق روشهای ژئوفیزیكی، ژئوشیمیایی و زمینشناسی برای اكتشاف كانسارهای كرومیت آلپی با نگرش ویژه بر بازار اقتصاد كرومیت (مطالعه موردی: كرومیت سبزوار) روز دوشنبه 1 خرداد ماه جاری با حضور دكتر مهرداد سلیمانی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، در محل دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك این دانشگاه برگزار گردید.
دكتر عابدی در ابتدا این مراسم ضمن خیرمقدم به مدعوین هدف از برگزاری این مجموعه سخنرانی ها را ارائه افق فرصتهای شغلی به دانشجویان به منظور كارافرینی و بهبود وضعیت اشتغال در حوزه معدنی بیان كرد. عضو هیات علمی دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك دانشگاه ضمن اعلام برگزاری مجموعه كارگاهها و سخنرانیهای آموزشی در هر ماه با تاكید ویژه بر وضعیت بازار كرومیت در ایران و جهان به منظور اشتغال فارغ التحصیلان به ضرورت آشنایی فعالان حوزه معدنی و بخصوص دانشجویان با بازار مواد معدنی پرداخت.
در ادامه این نشست علمی-آموزشی دكتر سلیمانی ابتدا به جایگاه معدنی و سهم ایران در میزان تولید و عرضه مواد معدنی همچون آهن، سرب و روی، مس، و دیگر مواد عمده معدنی در جهان پرداخت. ایشان روند عرضه و تقاضای مواد معدنی در جهان، فرصتهای سرمایهگذاری، برنامهها و انتظارات آینده بازار را از جمله موارد مهم در بخش اقتصادی و سود آوری معدن بیان كرد. وی همچنین به اهمیت و جایگاه كرومیت و نیز مقایسه روند اكتشاف، تولید و بازار آن در ایران و جهان و علل موفقیت دیگر كشورها در این حوزه پرداخت و در نهایت روشهای بهینه اكتشاف كرومیت در ایران را با ذكر مثالی كاربردی بر كرومیت سبزوار مطرح نمود.