اخبار و رویدادها: برگزاری سمینار علمی آنتن های پهپاد

برگزاری سمینار علمی آنتن های پهپاد
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵- ۰۷:۵۸:۳۵

برگزاری سمینار علمی آنتن های پهپاد

سمینار علمی آنتن های پهپاد به همت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روز دوشنبه مورخ 6 دی ماه جاری سمینار علمی آنتن های پهپاد در محل دانشکده مهندسی برق با حضور اساتید و دانشجویان این دانشکده برگزار گردید.

در این سمینار دکتر جواد قالیبافان عضو هیئت علمی گروه مخابرات این دانشکده، ضمن بررسی پیشرفت های صنعت تولید پرنده های بدون سرنشین در جهان به جایگاه ایران به عنوان پنجمین قطب پیشرفته این صنعت پرداخت.

در این سمینار انواع ماموریت های نظامی و غیر نظامی پهپادها، سامانه های مخابراتی این پرنده ها مورد بررسی قرار گرفت و چالش های طراحی آنها بیان شد. در همین راستا چندین نمونه از سامانه های مخابراتی و آنتن های مورد استفاده در پهپاد ها نیز معرفی و تحلیل شد.

در پایان این سمینار علمی به سوالات اساتید و دانشجویان در این زمینه پاسخ داده شد.

سمینار-آنتن-های-پهپاد